Ενημέρωση

Έκθεση 100% Hotel Show

100-hotel-show-logoΑπό 19 έως 22 Νοεμβρίου 2021 θα λάβουμε μέρος στην αναγνωρισμένου κύρους έκθεση 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έκθεση 100% Hotel Show αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού από όλους τους χώρους.

Περισσότερα: Έκθεση 100% Hotel Show

 

Έκθεση 100% Hotel Show

100-hotel-show-logoΑπό 15 έως 18 Νοεμβρίου 2019 θα λάβουμε μέρος στην αναγνωρισμένου κύρους έκθεση 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έκθεση 100% Hotel Show αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού από όλους τους χώρους.

Περισσότερα: Έκθεση 100% Hotel Show

   

Νέα συνεργασία με τη Fabbian !

Fabbian logoΕίναι με ανείπωτη χαρά που σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνούς φήμης Ιταλικό οίκο φωτιστικών Fabbian και την δυναμική επιστροφή των καινοτόμων προϊόντων του στην Ελληνική αγορά!

Περισσότερα: Νέα συνεργασία με τη Fabbian !

   

Νέα συνεργασία με την INNERMOST !

news_copyΕίναι με απίστευτη χαρά που σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τη Βρετανική εταιρεία φωτισμού Innermost. Σήμα κατατεθέν της είναι το αντισυμβατικό design και το πάθος... για το φως!

Περισσότερα: Νέα συνεργασία με την INNERMOST !

   

GIARNIERI VOLUME 3.0

giarnieri-logoH Giarnieri είναι το "new talk of the town"! Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε εδώ το νέο της κατάλογο VOLUME 3.0 που κάνει θραύση και κερδίζει τις καρδιές των αρχιτεκτόνων και interior designers!

Περισσότερα: GIARNIERI VOLUME 3.0

   

Σελίδα 1 από 11

prosfores enimerosi epikoinonia